tisdag 22 oktober 2013

Reinfeldt, sluta med dina lögner!!!


Moderaterna verkar tro att svenska folket är dumma i huvudet. Eller det kanske är den nya högerns sätt att hjärntvätta sina väljare.... ....Om man upprepar en sak tillräckligt många gånger tror man att det är en sanning?  "Alltid lurar det nån"? 

I nästa val har moderaterna även:

* Blivit de som gjorde 1:a maj till arbetarrörelsens internationella högtidsdag.* Kommit på demokratin i Grekland* Vunnit "rymdkapplöpningen" fast den egentligen var mellan USA och Sovjet (Först på månen? Reinfeldt såklart).* Fört "Israels barn" genom öknen istället för Moses.* Kommit på relativitetsteorin innan Einstein.* Byggt pyramiderna, kinesiska muren och uppfunnit ölen.* Glödlampan, radion, televisionen och internet? Moderaterna såklart.
Fast varför skulle Reingeldt stå för moderaternas historia när han inte ens står för sin egen, t ex hans bok "Det sovande folket" som innehåller hans ideer från MUF-tiden (Den har ju gömts för att glömmas bort). Den bevisar ju vad som håller på att ske helt enligt Reinfeldts ideer: "Välfärdssamhället är en omöjlighet", "Ingen skall svälta men i övrigt skall alla bidrag tas bort" o.s.v.

Sedan borgarna fick makten för sju år sedan så har en ny arbetsmarknad skapats. Bärplockare som lockas hit av oseriösa arbetsgivare, Afrikanska skogsarbetare som luras hit av de stora skogsbolagens underentreprenörer (t ex fallet 'Skogsnisse' som terroriserade sina anställda och hotade med att bränna ner sina anställdas hus i Afrika. Det fallet togs upp i uppdrag granskning, direktören för Skogsnisse avfärdade dessa hot som en fyllegrej). Så här fungerar arbetsinvandringen. Arbetsgivarna importerar och granskar själva. En perfekt lösning enligt Alliansen.Det finns inga problem säger Alliansen. LO har kommenterat detta och säger att Sverige går mot en ny statartid.
Det enda moderaternas politik någonsin kommer leda till  är fler privata vårdföretag som väger pensionärers bajsblöjor och riskkapitalbolag som tjänar stora pengar på att utnyttja arbetslösa med staten som bidragsgivare. Den är dessutom sjukt kortsiktig plus inhuman då den går ut på att sparka på de som redan ligger.
Sedan kan borgarna kan snacka om individens val, som om ett lågavlönat vårdbiträde har samma valmöjligheter som en direktör.

Jag litar inte på ett parti vars medlemmar så sent som 1998 röstade nej till homosexuellas rättigheter inom EU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar