söndag 29 mars 2015

Folk på fester/krogen som man stör sig på

40/50-taggarna
Hyfsat vanligt i mindre städer. Medelålders kärringar och gubbar som inte insett att de inte längre är 18 och är ute efter lammkött i form av killar och tjejer som är i deras barns åldrar. De blir ofta lite för fulla, tafsar och klämmer yngre på röven och paket och kommer med "skamliga förslag".
När jag gick gymnasiet i Hudiksvall och hängde på krogarna i Hudik och Sundsvall var de skitvanliga, var nästan alltid någon kärring som var fram och försökte få med mig eller någon kompis hem. Om någon yngre gosse blivit för full så var det fort någon sådan framme för att "hand om honom" och försöker få med honom hem eller i alla fall in på toaletten.

Lipsillar
Folk som när de druckit lite alkohol alltid börjar tycka synd om sig själv. Låser gärna in sig på toaletten för att prata ut med en kompis och ringer sina gamla ex.


Kuk-Svenssons 
Killar som måste kompensera sitt peniskomplex genom att mucka gräl på krogen. När det fått i sig lite alkohol ska de ut på dansgolvet och när de dansar ska de göra det genom att stå och småjucka bakom främmande tjejer.
Sedan vill de så klart även visa vilka duktiga karlakarlar till slagskämpar de är, helst mot mindre främmande killar som inte ens har varit ute efter att slåss (de vill ju inte riskera att själva åka på stryk), ser de någon feminim fjolla så åker så klart även denne på stryk så de kan få visa hur macho de är.
Blir det trängsel när kvällen är slut och de ska hämta ut sina jackor så kan de såklart inte låta bli att knuffas och bråka ännu mer om någon skulle stå för nära.

Drinkluder
Tjejer (eller killar) som flirtande går fram till killar de inte känner och försöker få dessa att bjuda de på drinkar genom att ge de antydan om att hon är intresserad av honom. Säger man nej blir de oftast sura, fnyser om om att man är en snål jävel för att sedan lunka vidare till nästa idiot i hopp om att istället denne ska bjuda de på sprit i desperat hopp om att han ska få ett skjut.

Kvinnliga bekanta som vill att jag ska dansa med dem. 
För det första tycker jag inte om att dansa, för det andra tycker jag inte om dansmusik, och för det tredje kommer jag aldrig att stå på ett dansgolv så länge det är förbjudet att medtaga cigarr och alkoholhaltiga drycker.
Ok om det är okända jäntor som vill bjuda upp mig, de kan man försöka snacka med istället för att dansa. Problemet är kompisar av kvinnokön som vill dansa "för att det är roligt" trots att de känner till mina preferenser.
Svartsjuka personer 
Fulla killar och tjejer som blir vansinniga och sura på folk bara för att deras fulla flickvän/pojkvän kommit och kladdat på en, och dessutom blir ännu surare för att man puttat bort idioten från sig.
De kan ta gnället med sin partner istället.

Brudar som lägger väskorna i en hög på golvet och dansar runt dem
Antingen så håller du väskan i handen, alternativt hpå axeln, eller så lämnar du den där du satt. På dansgolvet som en snubbelfälla har den inget att göra. Är du inte beredd att lämna din väska i garderob/i vänners vård och inte heller kan hålla i den så bör du överväga vad du har i väskan som är så jävla platskrävande att du inte kan stoppa det i fickorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar