tisdag 16 juli 2013

SD - Inskränkta homofober till rasister


Björn Söder är Sverigedemokraternas partisekreterare vilket betyder att han är den näst högst uppsatta politikern inom Sverigedemokraterna (Enbart Jimmie Åkesson är högre). 
Citaten av honom på bilden här är från ett blogginlägg från 2007 där denne Söder skrev att homosexuella är en sexuell avart och att homosexualitet går att jämföras med tidelag och pedofili.
"Vad är det som säger att den s k normaliseringen slutar med att bi- homo- och transpersoner skall normaliseras? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala" 

Fyra år tidigare skrevs det:
"Kännetecknande för ett samhälle i upplösning är hyllandet av perversioner och dekadens. Så har det varit genom historien och nu visar det sig med all tydlighet även i vårt land. Perversa tillställningar hyllas av etablissemanget som om de vore vilka nöjestillställningar som helst. Perversa och onaturliga läggningar lyfts fram av massmedierna och politikerna som normaliteter och de nästan slåss om att vara den som skriker högst till försvar av dessa sjukliga jippon"
Det handlar inte om åsikter om homosexualitet utan snarare om ett hat mot homosexualitet.

Björn Söder är verkligen inte ensam i SD om att ha sådana här åsikter i Sverigedemokraterna! Det säger en hel del om ett parti när så högt uppsatta inom partiet tillåts häva ur sig sådana här homofobiska och rasistiska saker utan att bli tvingade att avgå.
Anledningen till varför man tar upp djurs sexualitet är en reaktion på att homofober som Söder hävdar att homosexualitet är onaturligt. När nu forskning visar att det är vanligt förekommande i naturen byter homofoberna plötsligt linje och blir nån form av kritiker mot det naturliga imperativet (att om något är på ett sätt så bör det också vara på det sättet). Söder och hans vänner kan väl bara gå ut att säga att de hatar bögar, inte för någon vettig anledning utan bara för att de är fördomsfulla rövhål.

Med tanke på vad de häver ur sig är det absurt hur lättkränkta de själva är. När jag för några månader sedan i en gästkrönika på motargument kallade homofober för trångsynta idioter (och då bl a refererade till vad bl a Björn Söder sagt) fick jag direkt mail från ett antal personer som blivit arga och kränkta för att de känns sig träffade av att jag skrivit så om homofober, vilket var lite kul då några av de kallade mig bl a "äckliga bögjävel" och önskade livet ur mig i sina mail.
Jag visste inte att man kunde kalla homofober något annat än vad de är, det finns inget annat att kalla dem då homofobi enbart är ett bevis på inskränkthet och idioti.

De enda gångerna SD försvarar HBTQ-personer är när de kan använda det som propaganda mot invandrare och muslimer. Annars har de samma syn som fundamentalt troende islamister och Westboro Babtist Church. När t ex riksdagen den 22 maj i år fattade beslut om att i lagen avskaffa steriliseringstvånget för att kunna ändra juridiskt kön så röstade alla sverigedemokrater emot.
Fast det måste vara jobbigt att vara sverigedemokrat. De är emot att islamistiska fundamentalister är emot homosexuellas rättigheter samtidigt som de själva egentligen också är emot samma rättigheter. Alltså,vara emot att nån är emot det man själv är emot. Inte konstigt att de ser förvirrade ut, det måste ju gå runt i skallen på de stackars asen.

Statistiskt finns det ju fler HBTQ-personer Sverige än SD har väljare, så vad är egentligen "normalt"?

2 kommentarer: